Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Losse flodders

Uitzending do 18:00 ** May 19th, 2022 by wim.webgang **

Losse flodders

Napster, de vroegere illegale muziekdeeldienst, duikt weer op in de verkoop van de naam. Twee bedrijven van de web3 sektor zijn enthousiast over het verwerven van de Napster Group.

De nationale bank van Zambia heeft een cyberaanval te verwerken gekregen. Ze delen mee dat ze niet ingaan op de eisen van de computerinbrekers. Ze betalen geen losgeld voor het ontsleutelen van hun systemen, ze lossen het zelf wel op zeggen ze.

Apple zou is allerlei technologieën aan het testen voor toekomstige schermen, vooral richting opvouwbaar scherm, waar de concurrentie al mee op de markt is.
E-ink technology heeft een Electronic Paper Display, en Apple zou die aan het testen zijn voor hun toekomstige apparaten. E-Ink levert al de schermen voor de electronische boeken of e-readers van Kindle.
Maar nog eerder dan dat de iPhones opvouwbaar worden, kunnen we verwachten dat ze een USB-C aansluiting krijgen. USB-C aan de kant van het toestel, wel te verstaan, terwijl ze nu een lightning aansluiting hebben aan het toestel.
Apple verdient veel geld met hun eigen soorten aansluitingen en kabels, dus waarnemers zien er eerder een schijnbeweging in van Apple. Het bedrijf kan zich veel veroorloven bij zijn gebruikers; ze verkopen zelfs iPhones waar een speciaal kabeltje bij zit maar geen echte adapter. Je komt dus buiten met een onbruikbare combinatie, of je moet opladen van een recente laptop of zo, of zelf nog een blokje bijkopen.


Muziek

18:10 Gloomer – Gloomy – Zero There
18:15 stazin – e-mailin to Shiva
18:30 M33 Project – Dream Come True
18:37 Julien Cuypers – Parralel Universe
18:51 M33 Project – In Urbanitat
19:00 Gloomer – Gloomy – Within a Dream (Ambient Online Compilation 15)

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.