Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Nederberry Pi

Uitzending do 18:00 ** May 4th, 2018 by wim.webgang **

The Magpi bestaat nu ook in een Nederlandstalige versie; dit lijkt nummer 1 te zijn (dat staat er toch op). De inhoud valt onder een Creative Commons licentie, en dus kunnen we er rustig in grasduinen.

We ontdekken allerlei nieuwe bordjes en uitbreidingen, idee├źn voor projecten (geigerteller nu Doel staat te lekken?), enz.

Het hoofdartikel gaat over een camera-module met intelligente beeldverwerkingskaart die op een “Kunstmatige Intelligentie” manier beelden interpreteert; op het apparaat zelf in plaats van op de cloud dienst van een of andere Google.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.