Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang

Private

Laatste titels:

Nederberry Pi

Uitzending do 18:00 ** May 4th, 2018 by wim.webgang **

The Magpi bestaat nu ook in een Nederlandstalige versie; dit lijkt nummer 1 te zijn (dat staat er toch op). De inhoud valt onder een Creative Commons licentie, en dus kunnen we er rustig in grasduinen.

We ontdekken allerlei nieuwe bordjes en uitbreidingen, ideeën voor projecten (geigerteller nu Doel staat te lekken?), enz.

Het hoofdartikel gaat over een camera-module met intelligente beeldverwerkingskaart die op een “Kunstmatige Intelligentie” manier beelden interpreteert; op het apparaat zelf in plaats van op de cloud dienst van een of andere Google.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.