Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Met de stem van Jamie (2.0)

Uitzending do 18:00 ** June 14th, 2018 by wim.webgang **

Jamie 2.0
Hoe jarenlang radiomaken achteraf heel nuttig kan blijken te zijn. Een reporter in de VS verloor door een eigenaardige zeldzame ziekte de mogelijkheid om te praten. Een Schots bedrijf las alle beschikbare opnames in en maakte een syntethische stem voor Jamie. Daarmee kan hij terug radio maken (al typend dan wel).

http://jamiedupree.blog.ajc.com/2018/06/11/with-my-voice-still-gone-time-for-jamie-dupree-2-0/

Raspberry pi:

Een platte kabel verbindt de camera module met de Raspberry Pi, maar het slotje is wat zwak. Als je niet oppast trek je het plastieken klepje eraf bij het losmaken van de kabel. En de camera zelf is ook een beetje zwak, want mijn eerste is al gesneuveld. Het was een versie twee met lichtgroen bord.

Muziek:
Psilocybines – ADM-Belgium
Animadvert – The lunatic
Psilocybines – ADM-Belgium
Animadvert – Ali baba’s bottle
Gloomer – Crisis De Octubre
Recon – The devil in you (no vocals)
en
Untrucunpeualaidmcommca (Mr Pomme)

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.