Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Bewolkt

Uitzending do 18:00 ** June 21st, 2018 by wim.webgang **

Bewolkt
Linux User and Developer heeft een themanummer over Cloud. Het is opvallend hoeveel “soorten” cloud er zijn: publieke cloud, private cloud (owncloud), en hybride cloud.. Verder veel Linux, en een hardware deel met Arduino en een Raspberry Pi weerstation (helaas op basis van niet meer verkrijgbare hardware kit).

Rode Hoed
Op Distrowatch duikt nog eens een icoon met een Rode Hoed op; Red Hat brengt zijn Red Hat Enterprise Linux 6.10 uit. Als je vroeger ooit Red Hat gebruikt hebt voor het community project Fedora ontstond, zal je de nummering misschien raar vinden, want eind jaren negentig zaten ze al aan 5 of 6. Red Hat Linux ging uiteindelijk tot nummer 9, daarna werd het Fedora. Tegelijk werd Red Hat Enterprise Linux gestart, onmiddellijk met versienummer 2.

Minder vervalsing?
Elector magazine vraagt zich af waarom er minder vervalste componenten worden waargenomen?
wg: Door opkomst open hardware? Als de bordjes open hardware zijn, en iedere fabrikant er een eigen versie van mag maken, is er nog weinig aanleiding voor illegale namaak….

https://www.elektormagazine.nl/news/minder-vervalsing-van-componenten-xilinx-blijft-het-meest-populaire-doelwit

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.