Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Opendoc society: interview

Uitzending do 18:00 ** January 17th, 2008 by wim.webgang **
  • Kasteel van Schoten: open source voor de lokale overheid.
  • Interview met Machteld Garrels van de Opendoc society.

    Eén van de gruwels van de informatisering: elkaar iets doorsturen zonder te checken welk programmas en welke versies gebruikt worden. Of een pdf – kan je dan wel zeker lezen, maar niet bewerken. Erger nog, na een paar jaar kan je je eigen documenten zelfs niet meer lezen omdat de programma’s veranderd zijn en het oude formaat niet meer kunnen openen. Iemand nog een WordPerfect of Lotus123 bv.?
    Opendoc SocietyDaar is nu een oplossing voor: het Open Document Formaat, een erkende ISO standaard waar overheden in Europa op beginnen over te stappen (office documenten). Opendoc society (NL/BE) ziet het als een kans tot “innovatie”… maar doet iedereen mee?

    http://be.opendocsociety.org

  • overstock vinyl met een verhaal: Lydia’s CityGang-45T singel.
  • En extra kasteelkeldergeluiden door Lord Warre! Merci!

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.