Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Goed verstopt

i-nieuws 6 na 6 ** December 13th, 2018 by wim.webgang **

Goed verstopt

Digitale kaarten op internet, zoals Google Maps, hebben bezorgdheid gewekt ivm de veiligheid, en daarom worden ze verondersteld niet te veel informatie te verstrekken over gevoelige locaties. Voorbeelden daarvan zijn militaire installaties, die op satellietfoto’s herkenbaar kunnen zijn. Dus moeten op de kaarten de installaties verborgen worden, en dat loopt niet altijd van een leien dakje. De Russische Yandex.com kaarten bv, deden dat door militaire gebouwen en installaties wazig te maken. Maar omdat ze geen groot gebied wazig maken, wordt de locatie juist heel precies aangegeven, en valt ze meer op dan op een gewone foto.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.