Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

VDAB in overdrive: oogst voor IT’ers

Uitzending do 18:00 ** September 17th, 2020 by wim.webgang **

De post heeft goed werk dankzij de corona-crisis:
- vdab stuurt papieren brieven rond naar iedereen (veronderstel ik) die door omstandigheden terechtkwam in “Overmacht-corona” dagen.
Ze sturen bv een IT’er de suggestie om mee te gaan doen aan de “oogst”.

In Duitsland lijkt de corona alweer voorbij; het magazine iX dat trots aankondigde zijn abonnees een (gratis) toegang te geven tot de digitale versie (omdat het gedrukte boekje door omstandigheden misschien niet in hun handen kwam), trekt dit nu terug in. Allen weer naar kantoor? Covid19 voorbij? Maar Anke toch …

Schoothondje nodig?
Een autofabriek die er niet meer aan uit kan wat ze waar hebben staan (na een paar jaar aanpassingen en evolutie kloppen hun plannen op papier totaal niet meer met de realitiet in de fabriek). Ze schakelen een rondlopende robothond in om 360° beelden te gaan maken in hun productie. Ik herken de beestjes van “Boston dynamics”, die tegenwoordig voor een goeie zeventigduizend dollar te koop zijn. Ze zien eruit als een hond (zonder kop).

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.