Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Geen vrede

i-nieuws 6 na 6 ** October 28th, 2021 by wim.webgang **

De Amerikaanse Federale politie viel binnen bij PAX in Florida in de VS. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Shenzhen in China, en verkoopt in de VS zogenaamde “Point of Sale” systemen. Dat zijn de computer-kassa’s die gebruikt worden in grootwarenhuizen over de hele wereld, en soms zelfs als betaalterminals. Bij deze laatste bleek de bron van het probleem te zitten. De uitbater van betaalterminals ontdekte dat er eigenaardig verkeer over het netwerk ging, dat afkomstig was van hun betaalterminals. Malware dus, en bedrijven in de VS en Verenigd Koninkrijk zouden getroffen zijn.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.