Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Freedom tomorrow

Uitzending do 18:00 ** November 19th, 2009 by wim.webgang **

Aan de ingang van de parking van “Living Tomorrow” staat “FREE”, maar het is noch “Free as in beer”, noch “Free as in Speech”. Als je buitenwil moet je na een halve dag 12 euro neertellen voor een “free” ticket. Lock-in dus. Volgens de EULA /het onthaal betekent “FREE” dat er nog plaats is op de parking…Kangaroot Linux Showcase

Linux Showcase* in Brussel dus met “talks” over Virtualisation, Monitoring (cacti, zenos, nagios, icinga, zabbix), Zimbra, en MySQL. De Zimbra talk was redelijk “virtueel”: de presentatie liep in de zaal met een Skype-achtig stemmetje dat uit een niet-bemande laptop kwam. Die was wel aangesloten via internet (naar de thuisbasis van Zimbra?) waar Lars Ronning en Anders Karlsson zaten en alles inspraken in de micro van hun pc. Interessante techiek maar met de nodige drop-outs; dus niet voor lang.
De MySQL talk was wel live en zowel goed als grappig.
* Georganiseerd door Kangaroot; geconcentreerd, goed onthaal en organisatie!

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.