Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Death Star III

Uitzending do 18:00 ** September 29th, 2022 by wim.webgang **

Nadat de Death Star II door de rebellen tot ontploffing werd gebracht, leek het kwaad overwonnen. Wat we toen nog niet wisten, is dat The Emperor, die twijfelde aan de trouw van Darth Vader, voorheen een clone had gemaakt van Darth Vader, en die met een apart ruimteschip weg had gestuurd. Doel: de bron van het mensdom: planeet aarde.
Onderweg bouwt hij een derde Death Star, die ook weer de vuurkracht heeft om een planeet te vernietigen. Hij heeft minder middelen, en kan geen magnetisch schild installeren om de Death Star te beschermen tegen aanvallen. Dus kiest hij een andere taktiek: hij bouwt de Death Star 3 zo dat die er uit ziet als een brokstuk van een planeet. Dat brokstuk beweegt in een baan rond een grotere planetoide, waar het moederschip in verborgen is. Darth Vader navigeert via een zwart gat naar de 21e eeuw en nadert de aarde. Daar is men zich van geen kwaad bewust en identificeerde men de dichterbij komende objecten als “Dimorphos” en “Didymos”.
Ze worden per toeval uitgekozen voor het Double Asteroid Redirection Test programma*
(vervolg)
* (DART).

Muziek

18:02 Gloomer – Gloomy Ft. Junior Paes – Falling For You
18:06 the Young Philosophers’ Club – neighbors
18:12 The Freeharmonic Orchestra – Turkish Delight
18:17 Gloomer – You Know What You Have To Do
18:25 Gloomer – Gloomy ft. Moodlifter – You Make Me Happy
18:36 the Young Philosophers’ Club – guardian angels

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.