Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

belastingsfestivalydia

CityGang, WebGang blog ** July 6th, 2008 by wim.webgang **

Een mooie gewoonte om op de laatste dag de belastingsaangifte zelf in de bus te steken voor de klok 23.59 overschrijdt, dreigt nu door tax-on-web tot vergane folklore te vervallen. Daarom enkele beelden van het “belastingsfestival”, waar onder de begeleiding van live muziek belastingsplichtigen hun brief “bussen”, soms na kilometers aanschuiven op de leien.

In het midden van die leien, onder de dubbele rij bomen, kijken Britten bij een kop thee verbaasd toe hoe de Belgische overheid het zijn belastingbetalende onderdanen naar de zin probeert te maken, tot en met een rode loper naar de brievenbus.


Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.