Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Web 2.0 – Mais non!

Uitzending do 18:00 ** April 1st, 2010 by wim.webgang **

Wegens te veel 1 april grappen op het internet zijn we er niet in geslaagd een ernstige nieuwsaflevering samen te stellen. In de IT wereld ziet het nieuws er soms zo al als een grap uit. Bv de rechtzaak van SCO, definitief gedaan nu want SCO heeft zelfs in het beroepst geen recht op Unix. De blog dat Sarkozy in Frankrijk de uitdrukking 2.0 zou verbieden was dan weer buitengewoon, flauw.

Car crash Antwerp 25-02-2010 (Foto Citygang)

Car crash Antwerp 25-02-2010 (Foto CityGang)

Bovendien was er op de webgang redactie geen internet meer; bij ex-monopolist telecombedrijf zeggen ze dat alles in orde is, later blijkt ook dat een slechte grap. Het schaarse nieuws gebaseerd op gebeurtenissen van een paar dagen geleden zat dan helaas in een een netbookje dat jammerlijk gecrasht is. (update: toch gered ondertussen, ‘t was de voeding).
+ de oude tune en de mastertape van de huidig tune (die eigenlijk al de vorige is want ook die zijn we kwijt – digitale duurzaamheid…)

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.