Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Team High Tech Crime

Uitzending do 18:00 ** May 6th, 2010 by wim.webgang **

Foto:Lydia – Inval bij een Nederlandse “script kiddie”; computers in beslag genomen, en een “eervolle vermelding” op de site van de Nederlandse tegenhanger van de Computer Crime Unit: Team High Tech Crime. Helaas wel op/via zijn eigen website! Politie kraakt website van kraker? Of neemt website in beslag? Kan je iets virtueel eigenlijk in beslag nemen?

- De secretaresse van het free software/open sourceproject? SourceForge! Houdt sourcecode bij, zorgt voor afhaalpaketten, neemt bug-meldingen aan, zorgt voor online publicatieruimte, noteert nieuwe verzoeken van gebruikers, …enz.
Nieuw: sourceforge.net/download nu ook voor wie alleen zijn software wil laten downloden. Een eenvoudig beginscherm met de slogan: “You create, We distribute”.

- Lydia’s muziekkeuze: Klitzkopf II: Fondock, The Youngest, Mute your head, 348-844

- en ook Lydia’s afscheid … (wordt vervolgd)

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.