Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Kno

Uitzending do 18:00 ** June 3rd, 2010 by wim.webgang **

Van OLPC tot Kno
Nadat het idee van de originele One Laptop Per Child “XO1″ gepikt werd en leidde tot het “netbook” succes voor de fabrikanten van laptops, is ook het tweede idee ondertussen gerecupereerd. De XO2 zou uit twee schermen bestaan, vlg Kno.

Voor de Muppet Show
Nog voor de Muppet Show populair werd als eigen tv-show, gebruikte de bedenker zijn figuurtjes voor reklamefilmpjes voor IBM. Een aantal figuren zijn heel erg herkenbaar, zoals Kermit, die in een filmpje een toespraak houdt. Soms zitten de figuren nog in een vroeg stadium van ontwikkeling; zo heeft Kookie-monster nog tanden, waarmee hij trouwens een mainframe opeet in een van de filmpjes. Dat moest dan benadrukken dat die uit de allerbeste componenten was vervaardigd. Sommige sketches komen in een gewijzigde vorm voor in de latere Muppet Shows.

Filmpjes op technologizer.com/2010/05/31/ibm-muppets/

Stickie
Een UK tijdschrift (Linux Format) speelt deze maand in op de zelf-installeerders: ze leveren een vel met stickers van allerlei distributies, plus een paar universele Tux pinguins, zodat de “Windows Inside” sticker overplakt kan worden op de eigen pc.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.