Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Gebruiks Voorwaarden Overeenkomst

Uitzending do 18:00 ** September 18th, 2008 by Lydia **

- Een ULA in firefox (volgens gebruikers een bug, volgens de distributie een temporary annoyance) en Mozilla onderzoekt of het wel nodig is. Ze willen alleen maar zeggen: “Hey, dit is vrije software; je mag het gebruiken, het kopiĆ«ren, het verspreiden,… geniet ervan!”
- De tweede versie van Linutop verzorgt de muziek in ons programma, rechtstreeks vanuit de line-out! (foto).
linutop2 Een van de toestellen in onze reeks “kleine computers die op Linux draaien (en bijna niet te vinden zijn)”. Zoals deze, niet te koop in BelgiĆ« helaas; hij is ook niet bedoeld als eindgebruikersprodukt, maar eerder voor inbouw bv. Heeft een aparte audio uitgang achteraan (vooraan koptelefoon en micro), en een ingebouwde “solid state disk”; geen lawaaierige (radio!) harde schijf dus.
Ook even vergelijken met de versie 1 :
Linutop1 aangekomen Linutop1 grootte Die had geen ingebouwd systeem (systeem op USB-stick), was kleiner, metaalkleurig, had geen extra audio out. Hij was milieuvriendelijker ingepakt. Verbruikte een paar watt minder.
- De Duitse politie viel binnen bij de Duitste afdeling van de “Piratenpartei”. Ze waren op zoek naar de bron van het lek over het Trojaanse paard waarmee de overheid burgers afluistert.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.