Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Rapeleaf

Uitzending do 18:00 ** November 18th, 2010 by wim.webgang **
  • Na het nieuws met links en commentaar (fantasie vrij loop door studenten-opensource drivers voor 3D bediening van mensen waarnemende kinect-robots etc.)
  • RapLeaf: Amerikaans bedrijf verkoopt alle informatie over u. Gewonnen uit faceboekinformatie – en gecombineerd met info uit andere sites. (stukje uit datanews).
  • ESB. nieuw modewoord: de drieletterafkoring “esb” die staat voor enterprise service bus (vgl erp: enterprise resource planning, of oudere modewoorden als BI: business intelligence, cloud, )
  • Recht uit de vlaamse weilanden: domein-extentie “.vla” Of misschien komt dat toch niet goed over als je bovendien al een .be en een .eu hebt. Vlaanderen ligt er niet wakker van, en bovendien zou het toeristen kunnen verwarren die in een regenachtig vlaanderen uitkomen in plaats van het zonnige valencia, dat “val” zou willen gebruiken als regionale profilering.
  • Geld te veel? Koop een originele Apple I computer; te koop bij veilingshuis Christies:
    Uit de beschrijving (vergelijk met je huidige computer):


APPLE-1 -- Personal Computer. An Apple-1 motherboard, number 82, printed label to reverse, with a few slightly later additions including a 6502 microprocessor, labeled R6502P R6502-11 8145, printed circuit board with 4 rows A-D and columns 1-18, three capacitors, heatsink, cassette board connector, 8K bytes of RAM, keyboard interface, firmware in PROMS, low-profile sockets on all integrated circuits, video terminal, breadboard area with slightly later connector, with later soldering, wires and electrical tape to reverse, printed to obverse Apple Computer 1 Palo Alto. Ca. Copyright 1976.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.