Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

iLeaks Store

Uitzending do 18:00 ** December 2nd, 2010 by wim.webgang **

- DNS en andere netwerktermen nav het idee van een alternatief DNS systeem.
- Amerikaans patriot legt wikileaks plat
- Zonnepanelen in de Sahara
- Na alweer een verbannen applicatie uit de iPhone app store vragen we ons af of er misschien een appLeaks-website moet komen om asiel te verlenen aan alle apps die bij Apple uit de gratie zijn gevallen. Een soort “iLeaks Store” met al dan niet gratis te downloaden programma’s, misschien ineens ook maar open source. Dan moet wel een oplossing gevonden worden om die ook te kunnen installeren, misschien een jail-break handleiding. Laat ons er maar ineens een voorspelling van maken voor komend jaar.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.