Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

De Glühwein en het mengpaneel

Uitzending do 18:00 ** December 30th, 2010 by admin **

Glühwein drinken in een radiostudio is riskant. Stel dat de glühwein omgestoten wordt, in het mengpaneel begint te druppelen, en daar een kortsluiting veroorzaakt. Stel dat je het mengpaneel openschroeft om de insijpelende drank op te vangen, en je hand in het werkende mengpaneel in aanraking komt met een draad waar stroom op staat. Een ter hulp geroepen voorbijganger kan niets meer doen, en Lola wenst alsnog de luisteraars een prettig kerstfeest.

Zo klonk het live op het einde van de laatste Webgang aflevering van het jaar 2010: 23/12/2010. Was het echt of werd Wim door de Webgang scenaristen uit de reeks geschreven? In ieder geval moet Lola op zoek naar een presentator; de eerste weken van 2011 hoor je dus een paar sollicitanten.

Donderdag 30 december : Beatscapes Special (extra lange uitzending – geen webgang)

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.