Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Fiets-dj met pitch-control

Uitzending do 18:00 ** June 9th, 2011 by wim.webgang **
  • Na het nieuws
  • DJette: www.ooooo.be/djette/
  • Nog een leuk filmpje om af te sluiten:
    Jack Christie Talks to Children – The Feheley 6900

    Als je ernaar kijkt denk er dan aan dat ze gemaakt zijn door een 18-jarige Amerikaan, als werk om voor te stellen in de lessen economie en politiek op school. Hij maakte ze in zijn vrije tijd op zijn eigen laptop, en zette ze ook op internet, op youtube. De direct betrokken leraars hadden er geen probleem mee, maar de schooldirectie wel. Die eiste dat de filmpjes, die ondermeer krachttermen bevatten, van youtube gehaald worden. De leerling vond dat de school daar niets over te zeggen had, en liet ze staan. Hij werd eerst geschorst voor een dag, en daarna permanent. Zijn medeleerlingen eisen nu dat de leerling terug toegelaten wordt.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.