Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

19/7 Streaming in komkommertijd, distrowatch, PCLinuxOS

Uitzending do 18:00 ** July 19th, 2007 by wim.webgang **

Vakantiegang met:

  • Streaming in komkommertijd: de discussie barst weer los (zie ook streaming theorie). Deborah roept een werkgroep bijeen die probeert de nodige kennis te vergaren, joris m. gaf een demonstratie en jaagt op tarieven, enz. Wie concrete ervaring heeft met streamen (niet luisteren naar :p) graag een mailtje naar webgang, subject: streaming.
  • DistroWatch (.com) brengt nieuws over nieuwe (alfa/beta) releases van Linux en ook andere vrije software distributies als BSD’s en OpenSolaris: IPCop, Damn Small Linux (DSL), Absolute Linux, NetSecL, sabayon, FreeNAS, Pioneer, arkLinux, Helix, Wolvix, BeleniX, Bluewhite64, …
  • Naast nieuws en besprekingen hebben ze een populariteitslijstEen groot deel van de site is ook in het NL te lezen.
  • Een verdacht snelle stijger in de DistroWatch lijst: PCLinuxOS. Gestart door een ontwikkelaar die vroeger aan de Mandrake distributie werkte (Mandrake evolueerde naar Mandriva). PCLinuxOS lijkt het goede van Mandrake/Mandriva te behouden, en andere dingen te vervangen door betere, zoals het apt-get systeem in de vorm van een grafisch te gebruiken Synaptic. De distributie wordt niet betrapt op het aankondigen van release-data.
  • DW over PCLinuxOS

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.