Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

JAWL (4): lekken van binnenuit

Uitzending do 18:00 ** February 2nd, 2012 by wim.webgang **

- iNieuws
- FOSDEM 2012: http://www.fosdem.org
- JAWL: Boek van een insider … “Daniel Schmitt”, woordvoerder en “tweede man” van Wikileaks, komt uit Berlijnse CCC kringen en geraakt na een ontmoeting met Julian Assange in de ban van WikiLeaks. Even later is hij een van de aktiefste medewerkers, zet zijn werk en relatie op het spel, maar gaat uiteindelijk bijna ten onder aan het success van zijn werk .
Hij probeerde daarna een aan eigen inzichten aangepast (Duitse/Europse?) versie op poten te zetten als “OpenLeaks”: openleaks.org/OpenLeaks is a project that aims at making whistleblowing safer and more widespread…
Bespreking + fragmenten uit tot nu toe het beste boek uit de reeks:
Daniel Domscheit-Berg – Inside Wikileaks – Mijn tijd bij de spraakmakendste website ter wereld

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.