Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Schrikkeljaar in de wolken

Uitzending do 18:00 ** March 1st, 2012 by wim.webgang **

Een schrikkeljaar en “the cloud” van MS verslikt zich in de datum van gisteren: 29/2/2012.
Het opvallende is dat het geen stroomuitval, serveruitval, kabel overgetrokken of ander technisch probleem was; nee, het was een “bug” in de software van het cloud-systeem van MS, een van de cloud-leveranciers.

Gelukkig werkt onze muziek-cloud wel, en selecteert Marthe een paar nummers van “Seiko”

Het DNS van bv “.org” domeinnamen is in handen van een Amerikaans bedrijf, dat op vraag van de Amerikaanse overheid een bepaalde naam “in beslag neemt”, en het verkeer afleid naar een “gesloten door Justitie” pagina. Dat kan ieder “.org” gebruiker overkomen, ook als je in Europa woont, in Europa aktief bent, en in Europa geregistreerd hebt.

De Amerikaanse overheid heeft veel macht, ICANN lijkt niet in staat om de nodige garanties voor onafhankelijkheid te bieden, dus komt het idee van het splitsen van het internet in verschillende internetten weer naar boven…

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.