Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

i-nieuws

i-nieuws 6 na 6 ** May 24th, 2012 by wim.webgang **

Het hooggerechtshof in de VS heeft onlangs de patentengekte wat ingetoomd toen een patent ongeldig werd verklaard dat op een nogal algemene manier het vaststellen van de juiste dosis van een medicijn probeerde te beschermen (zie hier.

Nu moeten ze tussenkomen in de strijd tussen “Ultramercial” en “WildTangent”. Ultramercial heeft een patent genomen op het systeem om gebruikers naar media te laten kijken, waarbij de reklame in een doorschijnende laag voor het scherm schuift.

WildTangent vindt het idee te algemeen om er een patent op te kunnen nemen.
Momenteel maken bedrijven als YouTube gebruik van dat systeem.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.