Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

2/08

Uitzending do 18:00 ** August 2nd, 2007 by Lydia **

- Martial Art: Hey, I’ve got an Idea .. of IDE? Aanvulling BeeJee: Integrated Device Electronics want vroeger niet ge├»ntegreerd.
- Vakantiefilmpje monteren? Probeer deze montageprogramma’s eens uit: MainActor, Kino, Cinelerra en Jahshaka.
- Microsoft in China (en Red Flag eruit?): 7-10 $ voor een Windows/Office combinatie, of zelfs maar 3 $ (tgo 100-200 $ in het westen) levert toch nog 700 miljoen dollar inkomsten op uit China. En wacht maar tot ze moeten upgraden ;-)
- En is dat dan belangrijk voor Linux? Of is dat eigenlijk toch maar een serversysteem? Niet volgens Linus Torvalds in “Kernel Trap”: “I’ve allways considered the desktop to be the most important part” en andere inzichten in het totaal alternatief werkend (vrije software-) kernel developer wereldje.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.