Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Raspberry Pi live – FOSDEM 13 – Figureren in WikiLeaks?

Uitzending do 18:00 ** January 24th, 2013 by wim.webgang **
 • Raspberry Pi in de studio!
  Foto: Raspberry Pi in donkere studio tijdens webgang

  Foto: Raspberry Pi in donkere studio tijdens webgang

  Floris kreeg zijn Raspberry Pi te pakken, juist vandaag kwam hij aan, en dus brengt hij hem vers mee naar de studio.
  Hij vertelt hoe hij die bestelde, wat je er allemaal bij nodig hebt om een bruikbaar geheel te krijgen, hoe hij aan de plexi behuizing kwam, welke usb-addertjes er onder het gras zitten (micro-usb is niet hetzelfde als mini-usb) enz.
  Een demonstratie zit er niet in want je hebt een hdmi scherm nodig, en dat is niet ter beschikking op Centraal – CRT’s hebben meestal geen HDMI aansluiting ;-)

  (betere foto komt)

 • FOSDEM13
  Nog 9 dagen en het is weer FOSDEM! We geven alvast de data 2 en 3 februari mee, (de locatie blijft hetzelfde: ULB Brussel), en een paar titels van de Lighting Talks.
 • Figureren in WikiLeaks?
  Marthe heeft een oproep bij waarin gezocht wordt naar figuranten voor de setting van “hackerscene” bijeenkomsten. Er worden namelijk opnames gemaakt voor een film over Wikileaks (herinner u onze reeks Wikilieaks/Julian Assange-Daniel Domscheid-Berg,..). Daarin speelde twee keer een CCC congres (o.a. in Berlijn) een grote rol, alsook Hacking At Random in Nederland. De opnames voor deze locaties zullen in BelgiĆ« gebeuren en ze zijn blijkbaar van plan om een heel congres op te zetten om de setting zo echt mogelijk te krijgen. Ze hebben dus zowel figuranten nodig als bezoekers van de congressen, als sprekers. Je moet wel rekening houden met de tijdsgeest van toen: alles moet “2007″ en “2008″ zijn; opgelet met foute (tijd) gadgets en onderwerpen!

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.