Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

3 jaar 4 kaarsjes – Hackabi

Uitzending do 18:00 ** August 29th, 2013 by wim.webgang **

Hackabi

Binnenkort (1 september) eindigt de wedstrijd die in Finland werd uitgeschreven voor 15+jarigen: breek in in het examensysteem. Het idee is om mits aanlokkelijke prijzen als smartphones en tablets de fouten, gebreken en gaten te laten zoeken door hackers over de hele wereld. De reglementen zijn in het Engels opgesteld, en met een nickname en een geldig e-mail adres kan je deelnemen aan de wedstrijd. Om een eventuele prijs te innen moet je wel je persoonlijke gegevens overmaken aan de organisatoren, maar die komen niet publiek.
De wedstrijd begon 7 augustus, de winnaars worden bekendgemaakt 3 oktober.

OpenOffice 4 en 3 jaar LibreOffice
Zie tekst van het nieuws.

Muziek:
o.m. When you leave me (Ravi), Cut to the 80’s (Enael music), enz.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.