Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

2013 of 2014?

Uitzending do 18:00 ** January 2nd, 2014 by wim.webgang **

In 2014 moeten keuzes gemaakt worden, maar voor 2013 twijfelden wij alvast niet over de figuur van het jaar: natuurlijk Snowden. Nee, niemand van die verontwaardigde regeringen in Europa bood hem asiel aan, en straks worden we nog in snelheid genomen door de VS zelf…

Ondertussen beginnen sommige media er in de VS iets genuanceerder over te denken als we mogen voortgaan op een editoriaal in de New York Times. Die zet de problemen met de NSA eens op een rijtje en komt tot de conclusie dat Snowden de VS eigenlijk een dienst bewees. En dat de NSA/vertegenwoordigers/regering loog, boekje te buiten ging, en ongrondwettelijke dingen deed.

Verder stellen we ons in het nieuws van 6 na 6 nog vragen voor 2014 over

  • Privacy,
  • de Desktop,
  • Operating Systemen,
  • .Hacking,
  • en Energie.

En muziek van o. m .

  • sleepinghills: Winter mix 2013
  • ravi: in my dream

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.