Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Borsten spelen geen rol

Uitzending do 18:00 ** February 13th, 2014 by wim.webgang **

Girls and software
Op de site van Linux Journal, het ooit-legendarische papieren tijdschrift- vind je een artikel van “HedgeMage”, met die titel. Hoe een hackster hackster werd en waarom haar zoontje geweerd wordt uit de “robotica klas” (omdat die alleen voor meisjes is). Lees wat er veranderd is sinds “My boobs don’t matter” door Susan Sons.

Van Bitkeeper naar Git
Linus Torvalds veegt de vloer aan met het broncodebeheer systeem dat ze bij Google gebruiken op een lezing bij … Google thuis.
Meer dan een uur uitleg over zijn eigen systeem (GIT) en waarom je het moet gebruiken. Wij halen er het stukje uit waarin hij spreekt over een inbraak op hun vroegere broncode systeem van de Linux kern, interessant in de context van de uitgelekte data van de NSA aktiviteiten ….
De hele lezing hier op YouTube

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.