Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Maar de makers en de eigenaars misschien wel *

WebGang blog ** April 10th, 2014 by wim.webgang **

* Vervolgend op onze vorige aflevering: “Electrische auto’s brommen niet”.

Jan Beatscapes vroeg of de electrische auto waarvan sprake dan misschien op Linux draaide, gezien de vermelding in ons programma. Hij bleek profetische woorden te hebben gesproken, want de volgende dag verscheen een artikel waarin de gebruiker van zo’n auto ontdekte dat de eigenaardige aansluiting aan de zijkant van het dashboard, eigenlijk een netwerkverbinding was met een ander soort stekker dan normaal gebruikt voor netwerk. Hij knutselde een netwerkkabel in elkaar, met aan een kant een gewone aansluiting voor zijn laptop, en aan de andere kant een speciaal opgesoldeerd stekkertje dat paste in de aansluiting. Hij bleek zich op het interne netwerk van de auto te bevinden… en het daar gebruikte operating system bleek Linux te zijn!

Dus ja, Jan, hij draait op Linux.

Jan draait zelf op pickups .. bv in het Centraal Station nu vrijdag met mogelijk live interventies en uitlopend in de nachtmachine in het Centraal Station.
11 april – 11 mei.

Na het nieuws: harttoestanden: of en hoe je mac of linux te fixen.

Muziek
Gloomer: Fall Of The Titans
e.a.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.