Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

TPP: Stop de geheimdoenerij

Uitzending do 18:00 ** May 1st, 2014 by wim.webgang **

Stop the secrecy

TPP: Stop de geheimdoenerij


Een Trans-Pacific Partnership, op hoog niveau afgesproken tussen VS en een aantal andere Aziatische en Zuid-Amerikaanse staten die samen 40% van de wereldeconomie uitmaken, dreigt democratische instanties buiten spel te zetten, en waarden te bedreigen als vrijheid van internet, milieuzorg en sociale verworvenheden rond werk.

Meer dan ooit moet er nu ook gevochten worden voor digitale rechten. Het is niet een soort digitale evenknie van burgerrechten, het maakt er integraal deel van uit, vindt een hele rij van organisaties als de EFF, .. Hier een petitie
Trans-Pacific Partnership= …(Wikipedia)
(filmpje)

OpenSSH en OpenSSL
Het bloedende hart van openSSL heeft ook voordelen gehad. Er is nu werk van gemaakt om openSSH niet meer te laten afhangen van openSSL. Voor de duidelijkheid: openSSH werd niet getroffen door de SSL bug, maar openSSH gebruikt op ander gebied wel (andere) openSSL code. Er is alvast een eenvoudige optie toegevoegd om bij het compileren van openSSH te kiezen voor het niet-gebruiken van openSSL (make OPENSSL=no)

50 jaar BASIC
en de raspberry Pi… + Wat Time vergeet te vertellen (Gambas)

Artist: Music
Ravi: Daylight
Psilocybines : ADM-Nitrogen
BandicootC: Usiplomb
Psilocybines: ADM-Kabul
Catcha : Sunday eve
Gloomer: Out Of My Mind (Radio Edit)

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.