Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Klik Sevilla!

WebGang blog ** May 15th, 2014 by wim.webgang **

Een practical joke in de straten van Sevilla

Dit pijltje maakt echt deel uit van de gevel van een verder onopvallend gebouw in het historisch centrum van Sevilla, en betaat uit tegeltjes.

De straat heet “calle amor de dios”, rond nummer 28, ik denk dat het een school is, ligt op de rechterkant als je uit het centrum (van La Campana) komt.
Andalusië is bekend voor zijn prachtige steden waar je heel wat keramiek ziet, zowel binnen als op buitengevels. De overeenkomst van beeldpunten tussen een computerscherm en de tegels van een mosaïek liggen voor de hand.

Als ik me niet vergis ligt in dezelfde straat, op de linkse kant, een origineel alternatief cafe, met zeer zachte prijzen, een interieur dat er uitziet als een kruising tussen een kringloop- en een antiekwinkel, en waar je een grote tafel hebt voor hackers (of wie ander laptopwerk wil doen). De naam van de zaak ben ik vergeten en ik vind ze niet op streetview; het heeft twee of drie grote ramen tot zowat tegen de grond, de ingang is aan de rechterkant.

Deze donderdag 15 mei geen WebGang uitzending; vervanging door Beatscapes.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.