Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Stop de electrische auto + RMS deel II

Uitzending do 18:00 ** June 19th, 2014 by wim.webgang **

VS: Verboden auto te verkopen

In de VS heeft Tesla, een bouwer van electrische auto’s het niet gemakkelijk. Niet omdat het publiek de auto’s niet lust, maar omdat in verschillende staten de wetgeving verbiedt om rechtstreeks auto’s te verkopen. De hele sektor van de autohandel ligt in de clinch met het direkte verkoop model van Tesla. En de traditionele fabrikanten lachen in hun vuistje.

RSM in the spotlight, deel 2
Waarin de interviewer zich te buiten gaat aan persoonlijke vragen als “ben je getrouwd?” en opmerkingen als “je bent niet vrij in Europa want je gas komt van Rusland”. Stallman blijft er ijzig kalm bij en leert de man dat hij geen creditcard gebruikt en evenmin een gsm, wat hij ongelovig weglacht. Helaas lijkt de interviewer zijn eigen vragen zelfs niet te begrijpen (omdat die van een forum komen waar kijkers – die duidelijk wel op de hoogte zijn – op voorhand vragen formuleerden). Hilarisch.
“Genius”
RMS: – Evil genius.
“What phone do you have?”
RMS: – I have no mobile phone.

Muziek

Resting Bitch Face
Artist: Trimetrick

Gloomer ft. Junior – World Is Not So Fine
Artist: Gloomer

The Antique Bicycle
Mountain
Artist: Kayada Y Konstelada

Leary’s play
Artist: sleepinghills

Revival
Artist: BandicootC

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.