Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Linux Chip

Uitzending do 18:00 ** August 7th, 2014 by wim.webgang **

Chip Linux 4/2014

Bij de oosterburen zijn er ook heel wat Linux tijdschriften en af en toe ontdek je daar een nieuw. Of is het een themanummer met algemene “Linux kennismaking voor Windows gebruikers-pudding”? Nee, Chip Linux zit goed in elkaar.

Chip geeft allerlei computer (en andere) tijdschriften uit, en de Linux versie ziet er redelijk nieuw uit. Hij wordt bv niet vermeld op de algemene website van Chip (geen link dus); wel bij de abonnementen. Daar leren we dat het een tweemaandelijks tijdschrift is van de Chip stal. In Duitsland kost het 7.90 euro in de winkel.

Muziek
Exzone : Secret Graveyard
AnimalMystic: Robot War
Gugaschi: When dollywood comes
mrgasmask: Morido Complex
kukimagnet: Voyager
Psylocibines: ADM-The 4 horsemen of the Apocalypse

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.