Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Linux les: een fles?

Uitzending do 18:00 ** October 16th, 2014 by wim.webgang **

3e Les
In de Linux school van de Linux Foundation zijn we ongeveer bij les 3, en ik steek nog wat op* in verband met bestandssystemen, niet op harde schijven, maar op SSD (Solid State Disks) – * ben helaas vergeten wat. Marthe doet een inhaalbeweging en schrijft ook nog snel in, en vraagt zich af of ik mijn certificaat zal halen. Niet dus – niet vanwege te veel fouten, maar vanwege extra betalend.

Foute antwoorden? Foute vragen!
Ik vorder stilaan door de Linux lessen en stuit op de eerste vragen die ik niet kan beantwoorden. Soms zijn ze voor mij dan ook helemaal niet relevant, omdat ze gaan over een bepaalde versie van een bepaalde distributie.

Koel
Marthe valt de overdreven ijver op om vergelijkingen te maken, van bv een harde schijf met een koelkast.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.