Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

install party bij Indymedia * wikipedia statistieken * week kwijt

Uitzending do 18:00 ** October 11th, 2007 by wim.webgang **

Install party

 • Interview met Han:
  Install party bij Indymedia: Bij het verschijnen van een nieuwe Ubuntu versie houden ze bij Indymedia een “install party” waar ge├»nteresseerden kunnen langskomen met hun computer en buitenkomen met een fris ge├»nstalleerde Ubuntu. Indymedia werkt zelf ook verregaand met Linux en andere open source software, liefst zelfs met GNU software, weet Han Soete ons te vertellen. Het gaat door op hun kantoor in Brussel, maar vorige keer waren er ook bezoekers vanuit andere provincies, ja ook Antwerpen.
  Datum: zondag 21 oktober.
  Meer info en een verslag van de vorige install party in april op de indymedia website.
  Wie het niet nodig heeft kan alvast met de beta spelen: Ubuntu 7.10 beta
 • Wikipedia: volgeschreven? Of waarom stabiliseert de groei van het aantal schrijfbewegingen? Eindelijk terug cijfers dus; wikipedia statistics
  Of zelf eentje schrijven? Daarvoor kan je terecht bij de wikipedia software, mediawiki
 • Net zoals de inhoud van wikipedia verandert, verandert ook taal zelf, maar dan veel trager. Onderzoek op de vervoeging van werkwoorden laat zelfs toe voorspellingen te doen op welke termijn een onregelmatig werkwoord regelmatig zal worden. (Lieberman, Michel, Harvard)
 • De man die een tape met personeels en belastingsbetalers gegevens verloor, verliest nu ook nog een week verlof. Dat is de straf voor de slordigheid van het achterlaten van de tape in de auto waaruit die gestolen werd.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.