Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Dit is geen uitzending

Uitzending do 18:00, WebGang blog ** July 30th, 2015 by wim.webgang **

IPA in Zweden
(foto: W. WebGang)
IPA in ZwedenWebGang werd deze week vervangen door een extra lange Beatscapes, maar ondertussen zaten we toch niet stil.

Ondanks de voorraad bier en wijn die ik meenam in de auto, werd ik in kwantiteit ruim overtroffen door een groot deel van de zich grensoverschrijdend gedragende reizigers op de veerboot van Denemarken naar Zweden. Achterbanken platgelegd en de volledige kofferoppervlakte gevuld met kartons blikjes Carlsberg.
In het zuiden van Zweden kan je goed bier drinken. Bij de keuze van bier voor bij het eten even doorvragen bracht me bij een “local beer”, ByaregĂ„rdens pilsener, wat een lekkere pils bleek, zelfs voor mij als niet-pilsdrinker. De volgende dag bleek dat er enkele verschillende soorten bestonden van ByaregĂ„rdens, en ik proefde nu de IPA.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.