Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Gamescom 2015

Uitzending do 18:00 ** September 3rd, 2015 by wim.webgang **

Computerspelletjesbeursinterview
(is dat een woord?)

Interview met Sarah E., bezoeker van de “gamescom”, de grootste Europese – nee Wereldwijde – beurs voor computerspelen, die doorgaat in Duitsland, meestal in augustus. Tientallen nationaliteiten, honderden spelfabrikanten, duizenden journalisten, honderdduizenden bezoekers, dat is de schaal van gamescom, dat sinds 2009 bestaat. De fabrikanten doen er soms aankondigingen van nieuwe spel of hardwareversies, doen er demo’s, en laten de bezoekers spelen.

Zelf ging ze gekleed als een minder bekende figuur uit haar favoriet spel, waarmee ze collega-spelers op de proef stelde om haar “rol” te herkennen. Het leidde tot honderden positieve reakties, vragen om samen op de foto enz., dus het was zeker geslaagd te noemen.

Gamescom 2016 gaat door van 17-21 augustus.
En Keulen is niet ver vanuit Belgie, dus :

http://www.gamescom-cologne.com/

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.