Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

“i-fixit” gestraft * Satelliet

i-nieuws 6 na 6 ** October 1st, 2015 by wim.webgang **

Satelliet

Australie heeft zijn eigen satelliet gelanceerd: Sky Muster. Als lanceerbasis werd niet een basis in Australië, maar wel een locatie in Zuid-Amerika gebruikt. Het is de eerste satelliet van een set van twee die internetverbinding via de satelliet moet gaan leveren. De eindgebruiker zal een snelheid van 25/5 Mbps aangeboden krijgen.

“i-fixit” gestraft

De doe-het-zelf website voor gebruikers van allerlei gadgets en it apparatuur is door Apple gestraft. Apple vindt dat iFixit zich misdragen heeft door een toestel van Apple uiteen te halen. Door toestellen uit elkaar te halen dan de site ze beter documenteren. En daardoor komt de gebruiker meer te weten over zijn toestel; hoe het gemaakt is, wat voor componenten erin zitten, enz. Uiteindelijk leidt dat tot meer mogelijke reparaties, en dat is waar iFixit ook op mikt. Apple was echter niet opgezet met het documenteren van zijn laatste Apple TV en Siri afstandsbediening, en nam een tegenmaatregel. Een app van iFixit in de app store van Apple, werd verbannen, door het opschoerten van de account waarop de app geregistreerd was. De app zelf was een reparatiehandleiding.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.