Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

FAIL

Uitzending do 18:00 ** May 21st, 2009 by Lydia **

Shane Becker wordt verplicht zijn identiteit bekend te maken nadat hij een foto van een geldautomaat neemt terwijl die gevuld wordt. Hij begrijpt niet waarom de security hem behandelt alsof ze agenten zijn en alsof hij iets fout gedaan heeft. Op het internet zijn veel meer gedetailleerde foto’s en beschrijvingen beschikbaar over die machines.
Zijn blog I am Shane Becker met “de foto“.

Dell probeert te scoren bij de vrouwen en richt Della op, een website die dezelfde koopwaar aanbiedt maar meer gericht is op het vrouwelijk publiek. Zo wordt er op uitgelegd hoe vrouwen hun calorieverbruik kunnen berekenen en hoe ze recepten kunnen opzoeken. De website is in het foute keelgat geschoten van vele gebruikers: FAIL.
The site is a little too ‘Sex in the City‘ and not enough ‘it’s 2009 and we all have computers‘.
Dat is trouwens ook niet de enige FAIL op het internet.

Free Vibes:

  • Ets Getin Da
  • Genghis Dreams on Horseback
  • Theme from the Night Soil Men
  • But I was Alone Last Night

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.