Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Ubuntu 7.10 install party: verslag

Uitzending do 18:00 ** October 25th, 2007 by wim.webgang **

Linux Install Party Op Webgang-reportage bij indymedia in Brussel: install party naar aanleiding van het verschijnen van Ubuntu 7.10. In de reportage hoor je een bont allegaartje van deelnemers waaronder een “pro”, een beginster, een mac-infiltrant, een student, een indymedia medewerkster, een Eclipse programmeur, een webmaster, een ubuntu vrijwilliger enz.
(meer foto’s)
Meer verdachten? 500 per dag registeren ze er, dus het duurt wel even eer iedereen in de VS (zo’n 300 miljoen inwoners) verdacht is. Maar ze registreren natuurlijk ook buiten de VS – bovendien is er is niet bekend hoeveel er terug uit de lijst gaan, of zelfs niet hoe. Wat lees en schrijf je zoal via internet, wat zeg je zoal aan de telefoon? Mag jij de VS nog binnen?

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.