Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Linux desktop gebruik

Uitzending do 18:00 ** July 7th, 2016 by wim.webgang **

Hoewel we zelf al meer dan 10 jaar op een vanzelfsprekende manier Linux gebruiken als desktopsysteem of op onze laptop, netbook, of smartphone, komen er toch dikwijls vragen van niet-gebruikers over hoeveel Linux gebruikt wordt.

Omdat we niet bezig zijn met marktaandeel, verkoopscijfers, winst, of andere statistiekjes, kunnen we daar meestal niet op antwoorden. Wij zijn immers bezig op een creatieve manier verder te bouwen op- en in- de open source en free software wereld aan onze eigen projecten (zie bv laatst onze Arduino uitzendingen).

Af en toe duikt er wel eens een cijfer op, en dit is er ééntje:
https://www.w3counter.com/globalstats.php?year=2016&month=6

Java EE bedreigd?

http://arstechnica.com/information-technology/2016/07/how-oracles-business-as-usual-is-threatening-to-kill-java/

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.