Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Riposte graduée

Uitzending do 18:00 ** June 11th, 2009 by wim.webgang **

- Hadopi in Frankrijk: de “three strikes and out” wet is ongrondwettelijk. Dus 3 keer betrapt op downloaden van auteursrechtelijk beschermd werk en internetverbinding afgesloten door de provider is een aantasting van fundamentele rechten. We vroegen ons al af hoe ze dat gingen toepassen op een persoon, de meeste internetverbindingen zijn per gezin, huis, woning, werk enz. Wordt iedereen dan mee afgesloten? Wie beslist? Wie oordeelt? Betrokken partij? enz.
(riposte graduée)

- Wie droomt van stemmen per computer, met de e-ID? Misschien die vergrijzende bovenkant van de bevolkingspiramide? Iemand tijd, zin en geld om die even te leren omgaan met hun cardreader op hun waar-komt-hij-vandaan nieuwe computer?

- verdwijnende netbooks: na het uit de markt nemen van de kleinste en goedkoopste netbooks (bv op Linux) blijft er een gat in de markt. Misschien wordt dat in de toekomst wel opgevuld door “Android” machines met touch-screen…

Muziek: netlabelism-tracks.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.