Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Minder dan niks kan het niet kosten…

Uitzending do 18:00 ** November 1st, 2007 by Lydia **

- 90 Euro refund voor Windows XP en 50 Euro refund voor Works, alle Italianen lopen nu naar de rechtbank ;)
- Van Eee PC naar 100 000 OLPC’s en verder naar Mandriva Classmate PC draaien allemaal op vrije software, minder dan niks kan het niet kosten… dachten we. Fran├žois van Mandriva heeft daar sinds gisteren een heel ander idee over, dit schrijft hij neer in een open brief naar Steve Ballmer. Mandriva had een deal met Nigeria om 17 000 Classmate PC’s te lanceren op scholen, nadat de zending verstuurd was krijgt Mandrake te horen dat de lading bij aankomst overschreven wordt met een Windows systeem.
- Engelse scholen worden door de overheidsinstantie Becta gewaarschuwd voor een contract met Microsoft, ze verplichten hen ook te betalen voor de computers die niet op het internet of op windows draaien.

Vrije Muziek:

  • Deeprecif (Kali Frogz)
  • Earth Has Changed (Cider Groove)

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.