Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

BonaPita

Uitzending do 18:00 ** June 18th, 2009 by wim.webgang **

Wie scheurt daar als een razende gek over de baan?
pita_hetuur In primeur
Pita, onderweg naar WebGang met de versgeringde armbandjes van het uur!
Pita, met zijn nieuw album “Het Uur”. Het album van 16 nieuwe nummers staat, inclusief artwork, tekstboekje, sleeve, filmpjes enz op een USB-armband van 1 Gb. Zelfs Pita kreeg die 1 Gig niet vol, dus je kan hem ook gebruiken om je huiswerk op te bewaren.
Nog warm
Een “concept”-album, niet alleen door de teksten, maar ook door het concept: Er komt een release tournee (begint nu zaterdag 20/7 in Essen – meer hier). Als inkombewijs geldt de “Het Uur -armband“. Die kan je dan daar kopen als toegansticket of op voorhand bestellen bv via de website.
We praten over de stilte, het praten, Atari’s, Ego. En we spelen de muziek (stick’t em erin) die een onuitwisbare* indruk achterlaat:

  • n Job
  • Ik denk
  • Af!
  • ego

* euh Lydia ;-)
Ps 1: Per vergissing tracks gewist? Kopier ze opnieuw, DRM-vrij!
Ps 2: Wegens iets te laat af en China verder dan verwacht was Pita niet op tijd voor zijn Generation Oxo* presence, maar ze gaven wel een goed overzicht van zijn muziek de voorbjie jaren. (* donderdag 16-17 u.)
www.pitaonline.be Smakelijk!

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.