Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Arduino als basis voor je business: Industruino-interview

Uitzending do 18:00 ** December 22nd, 2016 by wim.webgang **

Industruino
Dit is een andere manier om voort te bouwen op de open source Arduino-erfenis; niet door nog een compatibel experimenteerbord uit te brengen, maar door er een product mee te bouwen, dat toch dicht bij de bedoeling van Arduino blijft, en bv dezelfde programmeeromgeving laat gebruiken.


Interview met Loic De Buck

Van een eigen Arduino project met RFID naar het ontwerp van een praktisch bruikbaar universeel Arduino-apparaat.

In eerste instatie de Industruino Proto (zie vorige week). Daarna de Industruino Industrial I/O, die voltages/stroom afgave heeft die meer aangepast is aan industriĆ«le systemen (denk PLC sturing). Luisteraars krijgen ook een paar hints naar toekomstige ontwikkelingen…

Shenzehn (China) is “the place to be” voor productie van een apparaat dat aan betaalbare prijzen moet verkocht worden. We praten over het traject van student productontwikkeling op de academie van Antwerpen, over werken in China, tot een eigen bedrijf met een eigen product, ook terug te vinden als officiĆ«el “Arduino at heart” project op de Arduino site.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.