Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Kali Reggae en vaarwel LinuxVoice!

Uitzending do 18:00 ** January 26th, 2017 by wim.webgang **

Afscheid van Linux Voice
Het is al even geleden dat ik nog een “LinuxVoice” zag staan in de tijdschriftenrekken tussen de Linux tijdschriften. En daar is een reden voor. Het redactieteam dat zich afscheurde van Linux Format, en via crowdfunding een eigen blad oprichtte, is tot de conclusie gekomen dat het niet leefbaar is.
Ze wilden de helft van hun winst aan open source/free software projecten uitdelen, maar na 3 jaar was er nog steeds niets uit te delen. Om hun verplichtingen te kunnen nakomen, werd een deal gesloten met Linux Magazine, die 27 oktober op hun website verscheen.
Sinds enkele maanden vult de Linux Voice-redactie een deel van Linux Magazin in, de abonnees krijgen zolang hun abonnement loopt, nu de siamese tweeling in de bus. Eigenlijk hadden ze het beter omgekeer in elkaar gestoken, met twee voorpagina’s, dan had LV een eigen gezicht gehouden. Misschien geeft deze vorm ook wel aan hoe het gaat evolueren: stilaan helemaal opgaan in Linux Magazine?
Voorlopig verschijnen de oudere uitgaven, zoals beloofd na negen maanden op de website, gratis te downloaden als pdf!

Kali Reggae
Een penetration testing Linux distributie, waarvoor ter promotie een clipje en een song werden gemaakt; we eindigen het programma ermee vandaag:
https://www.youtube.com/watch?v=a64wtEmIlBA&feature=youtu.be

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.