Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

H-1B visa verschil * Bitcoin in japan *

WebGang blog ** April 6th, 2017 by wim.webgang **

H-1B visa verschil

Tijdens de campagne van Trump zag het er naar uit dat er een breuklijn zou komen in de aantallen van de verschafte visa voor buitenlandse werknemers. In de praktijk is daar nog niet veel van te merken. De regels voor de visa blijven ongeveer hetzelfde, dus dezelfde import van goedkope it werkkrachten valt te verwachten.

Bitcoin in japan
Virtueel geld, zoals cryptocurrency, zal in japan erkend gaan worden als betaalmiddel. Daardoor valt het onder allerlei wetgeving, en zal er ook belast worden op de winsten die gemaakt worden op het handelen in de munten.
Ondertussen zou facebook via zijn whatsapp app werken aan een systeem van onderlinge betaling tussen gebruikers in India. Ze zouden daarvoor samenwerken met o.a. Aadhaar, dat biometrische gegevens opslaat van miljoenen Indiers. Aadhaar moest dienen om een soort identiteitskaart te maken op basis van eigenschappen als Irisscan, vingerafdruk, foto en andere gegevens. Stilaan wordt het systeem ingevoerd, ondermeer voor sociale voorzieningen en voor algemene erkenning van diploma’s.
Een systeem waar miljoenen persoonsgegevens in worden opgeslagen, en in de toekomst meer dan een miljard, moet natuurlijk goed werken, en goed beveiigd zijn.
Dat het goed werkt, daar zijn de ontwikkelaars van IndiaStack van overtuigd. Dat blijkt uit een foto die ze twitterenden ivm het prive bedrijf ONGRID waarmee ze zouden samenwerken.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.