Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

Lick-o-lollie

Uitzending do 18:00 ** January 4th, 2018 by wim.webgang **

Marthe heeft een electronische lollie bij; een lollie gemaakt met een 3-D geprinte vorm waarvan een mal gemaakt is met naar-azijn-ruikende silliconen gemengd met bloem. Binnenin de lollie zit een electronisch circuit, gemaakt met leds, die van kleur en flikkering veranderen als je aan de lollie likt.

Langzaamaan wordt de ruimte tussen de nieuwsberichten opgevuld door een mix-set waarvoor tijdens het programma een laptop en indrukwekkende Kontrol mixer wordt uitgepakt, die helaas nog geen stabiel genoege drivers heeft om met een open source/free software te werken.

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.