Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

RFID scanner verrast geheime dienst

Uitzending do 18:00 ** August 7th, 2009 by wim.webgang **

2009defcon17 Radio Frequency ID tags: op afstand uitleesbare electronische labels
Vertegenwoordigers van al dan niet geheime diensten in de VS schrokken zich een hoedje toen ze hoorden dat er een “RFID-scanner” ontdekt was op de Defcon beurs waar ze (anoniem) in een debat zaten over … privacy-prolematiek van RFID-pasjes.

IQ-tags

Meisjes scoren intelligenter dan jongens in de kleuterschool tot het lager onderwijs, maar ze worden daarna voorbijgestoken in het middelbaar onderwijs, en kiezen ook minder Wiskunde, Wetenschappen en Techniek in het hoger of universitair onderwijs. Het aantal vrouwen zakt daar zelfs tegenover een paar jaar geleden! Wetenschappelijke vaststellingen van Vlaanderen, Belgie over Europa tot de VS en een onderzoek van Carl Van Keirsbilck: Meisjes en Wetenschap (pdf)

Muziek: (Lydiaaa aanvullen!)

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.