Search

Archives

Pages

Op mijn desktop:

Suggesties, commentaar, ... (klik of schrijf zelf:)e-mail webgang
Laatste titels:

1950 upgrade * Verboden Advertentie

i-nieuws 6 na 6 ** May 4th, 2021 by wim.webgang **

1950 upgrade

In Engeland hebben ze de wet op luchtvervuiling van 1950 een upgrade gegeven. Die heeft toen de luchtvervuiling succesvol doen dalen, maar de laatste tijd is er een toename te zien van houtkachels, allesbranders en andere vormen van open vuur. Zo’n 8 procent van de gezinnen zou zo’n toestel gebuiken, en daarmee vormen ze de grootste bron van luchtvervuiling door fijn stof. Maar liefst 38 procent van de vervuiling door deeltjes van 2.5 micron klein is afkomstig van dat thuisverbranden van hout. Dat is drie keer meer dan het verkeer!
De verkoop van nat of groen hout en kolen of andere vaste brandstoffen met grote zwavelgehaltes worden nu aan banden gelegd.
De luchtvervuiling is schadelijk voor de longen en veroorzaakt bv astma.

Verboden Advertentie

Signal had een originele advertentie bedacht op een van de platformen van Facebook. Ze maakten een advertentiecampagne om te laten lopen op instagram (eigendom van Facebook), waarin ze alle gegevens die de adverteerder ter beschikking heeft via het Facebook platform, gebruikt werden om de advertentie te maken. Dus de advertentie toonde de gebruiker de gegevens die over hem of haar beschikbaar waren.
Facebook vond het niet grappig, en sloot de account van Signal, en de campagne werd verwijderd.

compiled by BCP v.0.5.9

Lift ^ | Lift v | Comments Off

Comments are closed.